Τα κέντρα αθλητισμού του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού!

Ο αθλητισμός και η αθλητική παιδεία βρίσκονται στις υψηλές θέσεις των προτεραιοτήτων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού και γι’αυτό το λόγο αξιοποιούνται όλες οι αθλητικές υποδομές και στις τρεις δημοτικές κοινότητες.

Καθ’όλην τη διάρκεια του έτους, προσφέρονται προγράμματα αθλητισμού τα οποία δίνουν την ευκαιρία συμμετοχής σε πολλούς κατοίκους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Στίβος Φιλοθέης

Το ιστορικό δημοτικό Γυμναστήριο της Φιλοθέης “Στ. Κυριακίδης” βρίσκεται Καλλιγά 77 και πήρε το όνομά του από τον θρυλικό αθλητή δρομέα ημιαντοχής και αντοχής και μέλος της ελληνικής εθνικής ομάδας στίβου (1910-1987).

Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού

Το Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού βρίσκεται στην οδό Ρήγα Φεραίου και Μπουμπουλίνας στο Νέο Ψυχικό και παρέχει ένα ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον για όσους επιθυμούν να αθληθούν.

Αθλητισμός του Πνεύματος

Στο Δήμο δραστηριοποιούνται αρκετοί σύλλογοι για σκάκι, μπριτζ, καθώς και άλλα πνευματικά αθλήματα.

Όλα τα πνευματικά αθλήματα, όπως το σκάκι και το μπριτζ, καλλιεργούν τον τρόπο σκέψης κάνοντας τον πιο σύνθετο και αναλυτικό αλλά και τη λειτουργία της μνήμης και της φαντασίας.

Πρόσκοποι

Σκοπός του Προσκοπισμού & Οδηγισμού είναι η ανάπτυξη της προσωπικότητας και της υπευθυνότητας των μελών ώστε να προσφέρουν και να ζουν αρμονικά στην τοπική και παγκόσμια κοινότητα.

 

Αφήστε μια απάντηση