Δύο πρωταθλητές του Παναθηναϊκού στην ομάδα του Ψυχικού!

Το Ψυχικό μπαίνει πολλά υποσχόμενο στο νέο πρωτάθλημα της Α2, ενισχύοντας το δυναμικό του με τον Χρήστο Ιορδάνου και τον Πέτρο Μαγουλά.

Οι 18χρονοι παίκτες, που πέρυσι ήταν συμπαίκτες στην Εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού, κατέκτησαν την πρώτη θέση στην Α’ κατηγορία της ΕΣΚΑ, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων αλλά και το Πρωτάθλημα Νέων.

Οι δύο αθλητές έχουν πραγματοποιήσει ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις, γεγονός το οποίο τους κατατάσσει στη λίστα με τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς τους.

Ο Χρήστος Ιορδάνου (1,96μ.) προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού , ενώ ο Πέτρος Μαγουλάς (1,98μ.) αγωνίστηκε δανεικός στον “Τάφο του Ινδού” από την ΑΕΝΚ, ως προσωπική επιλογή του προπονητή Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου.

Ο Γιώργος Ρεμεντέλας, ο προπονητής που ανέλαβε τους δύο άσσους, έχει να φέρει εις πέρας δύσκολο έργο αυτήν τη σεζόν ιδιαίτερα μετά τον τραυματισμό στο γόνατο που υπέστη ο Ιορδάνου στον τελικό της σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Ψυχικού φαίνεται να στοχεύει όχι μόνο σε μία καλή και ανταγωνιστική εμφάνιση στην Α2 αλλά και στην μελλοντική της εξέλιξη.

Αφήστε μια απάντηση