Τα smartbands εξαπλώνονται!

Η τάση για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται να είναι κάτι νέο, ωστόσο ξεκίνησε πριν πολύ καιρό στην Αμερική και εξαπλώθηκε γρήγορα στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Οι άνθρωποι πλέον επιθυμούν να τρέφονται πιο σωστά, να αθλούνται και να γεμίζουν το πρόγραμμά τους με καθημερινές δραστηριότητες που θα κάνουν τη ζωή τους πιο υγιεινή.

Η ψηφιακή τεχνολογία έρχεται να ενισχύσει αυτήν την τάση με τις συσκευές χειρός που αναλαμβάνουν να κάνουν όλες τις μετρήσεις που χρειάζονται όσοι ακολουθούν τον υγιεινό τρόπο ζωής, τα λεγόμενα smartbands.

Οι επιλογές στα smartbands είναι πάρα πολλές και αρκετά από αυτά μπορούν να καλύψουν το σύνολο των αναγκών των καταναλωτών τους. Οι λειτουργίες τους εκτείνονται από τη μέτρηση των βημάτων και τον υπολογισμό της απόστασης που διανύει ο κάτοχός τους μέχρι τον έλεγχο της ακτινοβολίας με αισθητήρες UV!

Επιπλέον, τα smartbands δεν σταματούν ούτε και στον ύπνο αφού μπορούν να δώσουν ακριβείς μετρήσεις για το πόσο καλά κοιμόμαστε. Ο συγχρονισμός των smartbands με τα smartphones επιτρέπει στον χρήστη να λαμβάνει στο smartband του όλες τις ειδοποιήσεις από κλήσεις, νέα μηνύματα και υπενθυμίσεις.

Αφήστε μια απάντηση