"Οι Φύλακες της Φύσης"

Σε συνεργασία με το Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού, Φωτοκύκλωση θα παρουσιάσει την οικολογική παράσταση “Ο Φώτης, η Φωτούλα & οι φύλακες της φύσης” στα σχολεία του Δήμου.

Η παράσταση έχει θέμα την ανακύκλωση των ηλεκτρικών συσκευών και στοχεύει στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των παιδιών σχετικά με τα θέματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως την τοποθέτηση των άχρηστων ή κατεστραμμένων ηλεκτρικών συσκευών και λαμπτήρων στους ειδικούς κάδους που υπάρχουν σε πολλά σημεία του Δήμου.

«Οι Φύλακες της Φύσης» είναι η best seller σειρά παραμυθιών και θεατρικών παραστάσεων για μικρά και μεγάλα Παιδιά του καθηγητή περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Δρ Αντώνη Γάκη για την προώθηση της ανακύκλωσης και την ευαισθητοποίηση των παιδιών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Πρασίνου & Ανακύκλωσης, η εξαιρετική θεατρική παράσταση παρουσιάστηκε ήδη στους μαθητές των μεγάλων τάξεων των Δημοτικών σχολείων Φιλοθέης, Ψυχικού, 3ο & 4ο Νέου Ψυχικού και ο κ. Βύρων Σαμαρόπουλος “ελπίζει στο ενδιαφέρον και των υπολοίπων σχολείων του Δήμου”.

Αφήστε μια απάντηση