Μπες κι εσύ στον κόσμο των Εφτάψυχων!

Οι Εφτάψυχες – Nine Lives είναι ένα δίκτυο εθελοντών με σκοπό τη μείωση του υπερπληθυσμού των αδέσποτων γατών μέσα από προγράμματα στείρωσης, σύλληψης και επανατοποθέτησης.

Μπες κι εσύ στον κόσμο των Εφτάψυχων!

Οι εθελοντές του Nine Lives βοηθούν τις αδέσποτες γάτες άμεσα με τροφή ή κτηνιατρική φροντίδα, αλλά και μακροπρόθεσμα με στειρώσεις και υιοθεσίες.

Ο Σκοπός και η Δράση των Εφτάψυχων

Κύριος στόχος του δικτύου εθελοντών Nine Lives είναι οι στειρώσεις προκειμένου να μειωθεί ο υπερπληθυσμός των αδέσποτων γατών. Κάθε χρόνο, οι “Εφτάψυχοι” εθελοντές στειρώνουν εκατοντάδες γάτες της Αθήνας. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 2016, το δίκτυο Nine Lives στείρωσε 1.577 γάτες.

Επιπλέον, κάθε χρόνο οι ζωές πάνω από 450 γατών βελτιώνονται μέσα από τα προγράμματα καθημερινού ταίσματος και κτηνιατρικής φροντίδας.

Πώς να μπεις κι εσύ στον κόσμο των Εφτάψυχων

Το σωματείο των Εφτάψυχων-Nine Lives αποτελείται από ελάχιστους εθελοντές, οι οποίοι αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους στα αδέσποτα ζώα. Δεν διαθέτουν γραφείο, καταφύγιο, ασθενοφόρο ή φορτηγάκι και δεν λαμβάνουν βοήθεια από το κράτος.

Αν θέλεις να μπεις κι εσύ στον κόσμο των εφτάψυχων τότε:
  1. Κάνε Like στη σελίδα τους στο Facebook, ώστε να μην χάνεις κανένα από τα απίθανα μπαζάρ και Book Sale Events, όπου μπορείς να βρεις καταπληκτικά πράγματα από μόνο 1 ευρώ!
  2. Αν έχεις βιβλία, ρούχα, κοσμήματα, διακοσμητικά, DVD, αξεσουάρ, είδη σπιτιού και άλλα πράγματα σε καλή κατάσταση που δεν χρειάζεσαι πια, τότε μπορείς να τα δωρίσεις για καλό σκοπό!
  3. Μέσω της σελίδας “Ψωνίστε για τα αδέσποτα” μπορείς να βρεις “εφτάψυχα” χειροποίητα αντικείμενα όπως κούπες, ημερολόγια, μπλουζάκια, πετσέτες και χειροποίητες κάρτες.
  4. Κάνε μια πολύτιμη δωρεά στον Κόσμο των Εφτάψυχων εδώ.
  5. Υιοθέτησε κι εσύ έναν μικρό εφτάψυχο φίλο μέσω του δικτύου υιοθεσίας των Nine Lives.
Γίνε Εφτάψυχος σήμερα!

http://www.ninelivesgreece.com/el/adoptions/adoptions.html

Αφήστε μια απάντηση