Εορτασμός 25ης Μαρτίου στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού!

Από την Πέμπτη 23 Μαρτίου ξεκινά ο εορτασμός της Εθνικής Γιορτής της 25ης Μαρτίου, ενώ ανήμερα το Σάββατο θα διεξαχθεί η καθιερωμένη σχολική παρέλαση όλων των σχολείων του δήμου στη Φιλοθέη.

Αναλυτικό Πρόγραμμα

Πέμπτη 23 Μαρτίου

-Γενικός σημαιοστολισμός από τις 08:00 το πρωί έως τη δύση του ηλίου το Σάββατο 25 Μαρτίου.

-Φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες όλων των Δημοσίων, Δημοτικών και ιδιωτικών καταστημάτων και οικιών.

Παρασκευή 24 Μαρτίου
  • Ομιλίες για το νόημα της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου 1821 στα Δημόσια και Ιδιωτικά Σχολεία, σε ειδικές συγκεντρώσεις των μαθητών και μαθητριών τους.
Σάββατο 25 Μαρτίου

Ώρα 10:00: Παράταξη προ της εισόδου των Ιερών Ναών Αγίας Σοφίας – Νέου Ψυχικού, Αγίου Δημητρίου – Ψυχικού και Αγίας Φιλοθέης – Φιλοθέης, των αντιπροσωπειών μαθητριών, μαθητών Σχολείων, Οδηγών, Προσκόπων, Αεροπροσκόπων, Αθλητικών και μη Συλλόγων, Σωματείων με τις Σημαίες τους στην κοινότητα που εδρεύουν.

Ώρα 10:15: Επίσημη Δοξολογία και εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας στους Ιερούς Ναούς Αγίου Δημητρίου, Αγίας Σοφίας και Αγίας Φιλοθέης.

Ώρα 10:45: Τρισάγιο στο Ηρώο (Νέου Ψυχικού, Ψυχικού, Φιλοθέης) και κατάθεση Στεφάνων.

Ώρα 11:45: Τόπος συγκέντρωσης των τμημάτων παρέλασης στη Φιλοθέη (στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, μπροστά από την είσοδο της παιδικής χαράς Πικιώνη).

Ώρα 12:00: Παρέλαση στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη Φιλοθέη.

Στις εκδηλώσεις του Σαββάτου 25ης Μαρτίου 2017, καλούνται να λάβουν μέρος:

  • Οι κάτοικοι του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.
  • Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι & τα Συμβούλια Δημοτικών Κοινοτήτων.
  • Οι Διοικητές, Αξιωματικοί και λοιποί υπάλληλοι του Αστυνομικού Τμήματος & Τμήματος Ασφαλείας Ψυχικού, Νέου Ψυχικού και Φιλοθέης.
  • Οι Διευθυντές, Καθηγητές, Δάσκαλοι, Νηπιαγωγοί και Υπάλληλοι των Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων και των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.
  • Οι Πρόεδροι και τα Μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων, Σωματείων, Ομίλων και Ενώσεων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.
  • Οι μαθήτριες και μαθητές των Σχολείων.

Αφήστε μια απάντηση