12ος Μαραθώνιος Παιδικής Ανάγνωσης!

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέης-Ψυχικού προσκαλεί τα παιδιά να συμμετάσχουν στον 12ο Μαραθώνιο Παιδικής Ανάγνωσης, ένα πρόγραμμα φιλαναγωσίας.

12ος Μαραθώνιος Παιδικής Ανάγνωσης!

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, οι μαθητές όλων των δημόσιων και ιδιωτικών δημοτικών σχολείων του δήμου παρέλαβαν τον περασμένο Δεκέμβριο τα φυλλάδια ενημέρωσης για τον 12ο Μαραθώνιο Παιδικής Ανάγνωσης.

Ο Μαραθώνιος ξεκίνησε στο Δήμο Χαλανδρίου τη σχολική χρονιά 2005-2006 και από τότε συνεχίζεται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία. Το ετήσιο αυτό εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα φιλαναγνωσίας ήταν πρωτοβουλία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χαλανδρίου, της παιδικής βιβλιοθήκης “Μίμης Βασιλόπουλος” και των βιβλιοπωλείων “Ευρυπίδης”.

Φέτος, για πρώτη φορά, συμμετέχει και ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού στα πλάισια των δράσεων για την ενδυνάμωση της αναγνωστικής συνήθειας στα παιδιά, με στόχο την καλλιέργεια της σχέσης των παιδιών με τα βιβλία και της αγάπης για την ανάγνωση, καθώς και την αναγνώριση της προσφοράς των βιβλίων στην ευχαρίστηση, την ψυχαγωγία, τη γνώση και την ευρύτητα του πνεύματος.

Όροι και Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής, καθώς και τα βιβλία που θα “τρέξουν” στον Μαραθώνιο, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Τα βιβλία του Μαραθωνίου μπορείτε να τα δανειστείτε από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Φιλοθέης-Ψυχικού.

Ελάτε να “τρέξουμε” διαβάζοντας!

Αφήστε μια απάντηση