Το Λύκειο Φιλοθέης στο Προεδρικό Μέγαρο!

Η πρωτοβουλία που πήραν οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Φιλοθέης, να δώσουν όνομα σε μια αίθουσα του σχολείου τους προς τιμήν όλων εκείνων των αγνώστων Ελλήνων που έδωσαν τη ζωή τους για την Πατρίδα σε καιρό ειρήνης τους κέρδισε μια πρόσκληση στο Προεδρικό Μέγαρο από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Το Λύκειο Φιλοθέης στο Προεδρικό Μέγαρο!

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι μαθητές είχαν μαζί τους ένα μικρό αλλά συμβολικό δώρο. Το δώρο ήταν ένα κάδρο όμοιο με αυτό που κοσμεί την αίθουσα με το όνομα «Ξεχασμένοι Έλληνες», μαζί με μια εικόνα της Αγίας Φιλοθέης, με τον πρόεδρο του 15μελούς Θόδωρο Ρούλια και την μαθήτρια Αρτεμισία Ντούζου να το παραδίδουν στον Πρόεδρο.

Μπράβο παιδιά για την πρωτοβουλία σας“, ήταν τα πρώτα λόγια του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Το Λύκειο Φιλοθέης στο Προεδρικό Μέγαρο!

Συνομίλησε αμέσως μετά με έναν-έναν τους καθηγητές Αγγελική Μαλέσκου, Γεωργία Καθαράκη, Αγγελική Κουβελιώτη, Κατερίνα Δημοπούλου, Χρύσα Κονταξάκη, Τάσο Σπυρόπουλο, Ελένη Βασιλοπούλου, Βιργινία Παπαναγιώτου, Μαρία Βινέτα και Αναστασία Ακριώτου.

Ο Πρόεδρος επαίνεσε τους καθηγητές για το ενδιαφέρον που έδειξαν τόσο στην αρχική ιδέα όσο και στην προσωπική προσπάθεια που έκανε κάθε ενός από τους μαθητές στην πορεία της εξέλιξης. Μιλώντας στην συνέχεια με τους ίδιους τους μαθητές, τους συμβούλεψε να επιδιώκουν την αριστεία, ενώ τους βεβαίωσε ότι η χώρα θα ξεπεράσει την κρίση στηριζόμενη στους νέους της.

Αφήστε μια απάντηση