Υπαίθρια γυμναστήρια στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού!

Τα υπαίθρια γυμναστικά όργανα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού βγάζουν τους κατοίκους έξω από τα σπίτια και τους προσφέρουν την ευκαιρία να γυμναστούν στην ύπαιθρο!

Υπαίθρια γυμναστήρια στο Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού!

Η άθληση στο ύπαιθρο απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους του Δήμου ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας και προσφέρεται χωρίς ωράριο και χωρίς συνδρομή. Θα βρείτε από ποδήλατο και όργανα αερόβιας άθλησης μέχρι όργανα έλξεως και πιέσεων ώμων για τους δικέφαλους, την ωμοπλάτη και τη μέση.
Δεν υπάρχουν γυμναστές, οπότε ο καθένας αθλείται μόνος του. Υπάρχουν οδηγίες χρήσης σε κάθενα από τα όργανα, τα οποία πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας και είναι σχεδιασμένα ώστε να γυμνάζουν κάθε μυϊκή ομάδα του σώματος χωρίς επίβλεψη και χωρίς κανένα κίνδυνου τραυματισμού.
Στην είσοδο κάθε πάρκου υπάρχουν οδηγίες για το ποιοι επιτρέπεται και ποιοι δεν επιτρέπεται να γυμναστούν. Τα συγκεκριμένα γυμναστικά όργανα δεν καταπονούν τους μύες. Ο αθλούμενος ως βάρος σηκώνει το ίδιο του το σώμα. Όποιος είναι σε θέση να περπατήσει είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει αυτά τα όργανα.

 

Που θα βρείτε τα Υπαίθρια Γυμναστικά Όργανα του Δήμου

Αν επιθυμείτε να αθληθείτε στην ύπαιθρο, μπορείτε να πάτε:

  • Στη Φιλοθέη : Ελευθερίου Βενιζέλου & Ζαρίφη, Άλσος Πουλάκη
  • Στο Ψυχικό : Στρατηγού Καλλάρη & Πριγιπίσσης Ελένης, Άλσος Ψυχικού
  • Στο Ψυχικό : 28ης Οκτωβρίου & Δάφνης
  • Στο Νέο Ψυχικό : Ρήγα Φεραίου & Υψηλάντου

Αφήστε μια απάντηση