Η ομάδα εθελοντισμού του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού!

Ο εθελοντισμός είναι ένα θέμα που μας αγγίζει όλους, ανεξαρτήτως κοινωνικο-οικονομικής τάξης και επαγγελματικής ιδιότητας. Συνιστά μια εξαιρετικά επιμορφωτική διαδικασία που ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, ενισχύει την ενεργό συμμετοχή και τη συνύπαρξη, προσδίδοντας νέο περιεχόμενο στη ζωή μας. Συνδυάζει «τον έρωτα του ερασιτέχνη, τη συνέπεια του επαγγελματία, την πειθαρχία του στρατιώτη και την ανιδιοτέλεια του ανώτερου ανθρώπου».

Η ομάδα εθελοντισμού του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού!

Η Επιτροπή Εθελοντισμού του Δήμου, συστήθηκε το Μάρτιο του 2012 ως δομή στήριξης και συνεννόησης, σχεδιασμού και δράσης με εθελοντές στο προάστιο, που επιθυμούν να συνεργαστούν προς όφελος των συμπολιτών μας.

Η Επιτροπή θέλει οι εθελοντικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών να διατηρήσουν την αυτονομία και αυτοτέλεια τους, ενώ από την άλλη πλευρά, οι μεμονωμένοι εθελοντές-κάτοικοι να βρουν ένα πλαίσιο δράσεων όπου θα μπορούν να συμμετέχουν. Με την συνεργασία θα επιτύχουμε την αλληλεγγύη, την ανθρωπιά και τα αποτελέσματα που όλοι οραματιζόμαστε και αξίζουμε.

Η συμμετοχή όλων είναι σημαντική! 

Μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα και να συμμετέχετε στις δράσεις που σας ενδιαφέρουν εδώ.

Αφήστε μια απάντηση