Τρέξε με το σκύλο σου στη Φιλοθέη αυτήν την Κυριακή! Είναι για καλό!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, αυτήν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, τα Friskies® διοργανώνουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, την αθλητική-φιλοζωική εκδήλωση Run with your Dog!

Τρέξε με το σκύλο σου στη Φιλοθέη αυτήν την Κυριακή! Είναι για καλό!

Το 4ο Run with your Dog θα πραγματοποιηθεί από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 15:00 το μεσημέρι στο Άλσος Εθνικής Τραπέζης, στο Πάρκο Πικιώνη στη Φιλοθέη. Την εκδήλωση υποστηρίζουν ενεργά ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού, καθώς και η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων του Δήμου.

Για κάθε συμμετοχή σε αυτήν την πολύ σπουδαία ψυχαγωγικο-αθλητική εκδήλωση, τα Friskies® προσφέρουν 20 γεύματα για την σίτιση των αδέσποτων σκύλων που φιλοξενεί η Φιλοζωική Ένωση.

Οι παράλληλες εκδηλώσεις

Εκτός από τους ενήλικες που θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν με το σκύλο τους, θα υπάρχουν ειδικά family runs για οικογένειες!

Οι επισκέπτες του φετινού Run with your Dog, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικά σεμινάρια για σημαντικά θέματα που αφορούν τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

Τα σεμινάρια θα διαρκούν 15’ και θα πραγματοποιηθούν με την παρακάτω σειρά, σε 2 κύκλους. Οι ώρες του κάθε κύκλου είναι: 11.00-12.00 και 13.00-14.00.

1. Σεμινάριο 1: Πρώτες Βοήθειες για Σκύλους

Ο κτηνίατρος της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, κος Τάσος Κανούρης, θα προσφέρει στους επισκέπτες της εκδήλωσης τις απαραίτητες γνώσεις για το πώς θα βοηθήσουν το κατοικίδιό τους σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

2. Σεμινάριο 2: Γλώσσα του Σώματος και Αρμονική Συμβίωση

Ο εκπαιδευτής σκύλων, κος Θοδωρής Τριάντης, θα μιλήσει σχετικά με το πώς μπορούμε να «διαβάζουμε» τις σκέψεις του σκύλου μας και να κατανοούμε τις αντιδράσεις του, με απώτερο σκοπό να έχουμε μια αρμονική συμβίωση.

3. Σεμινάριο 3: Άνθρωπος και Σκύλος

Ο ψυχολόγος, κος Χρήστος Κουτσαύτης, θα εξηγήσει τα οφέλη που έχει ο άνθρωπος από τη συμβίωσή του με ένα σκύλο.

4. Σεμινάριο 4: Ασφαλής Μεταφορά του Σκύλου μας

Ο ιδιοκτήτης του Athens Pet Taxi, κος Άκης Αλεβιζόπουλος, θα μιλήσει για όλα όσα πρέπει να ξέρουμε όταν ταξιδεύουμε παρέα με το σκύλο μας.

Τρέξε με το σκύλο σου στη Φιλοθέη αυτήν την Κυριακή! Είναι για καλό!

Παράλληλα με τα σεμινάρια, θα υπάρχουν δράσεις όπως face & paw painting, δημιουργία παιχνιδιών για τους τετράποδους φίλους, αλλά και pawlaroid φωτογραφίες, ώστε κάθε ένας μας να εξασφαλίσει διασκεδαστικές αναμνήσεις με το σκύλο του!

Δηλώστε Συμμετοχή!

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, αρκεί να μπουν στο www.runwithyourdog.gr και να δηλώσουν συμμετοχή για να τρέξουν μαζί με το κατοικίδιό τους!

Το έπαθλο για τους πρώτους νικητές είναι τροφή για 1 ολόκληρο χρόνο από τα Friskies®. Οι δεύτεροι και τρίτοι νικητές κερδίζουν τροφή για 6 και 3 μήνες αντίστοιχα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά διπλώματα.

Τρέξε με το σκύλο σου στη Φιλοθέη αυτήν την Κυριακή! Είναι για καλό!

Μην το χάσετε!

Αφήστε μια απάντηση