Δημόσια Συνεδρίαση της "Μικρής Βουλής" στο Δήμο μας!

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου στις 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Μαραθωνοδρόμου 95, Ψυχικό) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη δημόσια σενεδρίαση της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου, στην οποία καλείστε όλοι να συμμετάσχετε.

Δημόσια Συνεδρίαση της “Μικρής Βουλής” στο Δήμο μας!

Το θεσμοθετημένο συμβουλευτικό όργανο της Τοπικής Κοινωνίας, η Επιτροπή Διαβούλευσης, συνέρχεται με την νέα του σύνθεση προκειμένου τα μέλη να συζητήσουν τα παρακάτω θέματα :

  • Διατύπωση γνώμης επί των προτάσεων των υπηρεσιών του Δήμου στο πλαίσιο της προετοιμασίας, για την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος Οικονομικού Έτους 2018.
  • Διατύπωση γνώμης επί των προτάσεων των υπηρεσιών του Δήμου στο πλαίσιο της προετοιμασίας , για την κατάρτιση του ετήσιου προγράμματος δράσης οικονομικού έτους 2018.
  • Διατύπωση γνώμης επί των προτάσεων των υπηρεσιών του Δήμου, για την κατάρτιση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό θεσμό, αφενός γιατί δίνει την ευκαιρία σε κοινωνικούς εταίρους, φορείς αλλά & απλούς Δημότες να εκφράζουν προβληματισμούς σε θέματα που άπτονται της καθημερινότητάς τους, αλλά και γιατί επιτρέπει στην διοίκηση του Δήμου να αφουγκράζεται τον παλμό της Τοπικής Κοινωνίας. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Δήμος μας είναι από τους λίγους Δήμους σε όλη την Ελλάδα που έχει εκλέξει Επιτροπή Διαβούλευσης από την έναρξη εφαρμογής του Καλλικράτη (2011), και ήδη η Επιτροπή μετρά τρείς συνεχής θητείες.

Μπορείτε να βρείτε την επίσημη πρόσκληση του Δημάρχου εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση