Ευχαριστούμε τους δημότες μας για την συγκλονιστική ανταπόκριση στο κάλεσμα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στην δυτική Αττική.

Ευχαριστήρια Επιστολή στους Δημότες Φιλοθέης-Ψυχικού

Όλοι όσοι προσέφεραν τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη χρειάζεται να γνωρίζουν ότι κάποια από αυτά βρίσκονται αποθηκευμένα σε χώρους του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, κατόπιν συνεννόησης με την Δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας, ώστε να οργανωθεί καλύτερα η διανομή τους από τον εκεί Δήμο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, παρατηρήθηκαν περιστατικά κλοπών και δυσκολίες λόγω του μεγάλου όγκου των προσφορών από όλους τους Δήμους της χώρας και της έλλειψης ασφαλών αποθηκευτικών χώρων στην πληγείσα περιοχή. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον πληγέντα Δήμο και αναμένουμε από αυτούς τον ορισμό της ημερομηνίας που θα αποστείλουμε τα πράγματα.

Παραθέτουμε σχετικό δελτίο Τύπου του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας το οποίο κοινοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου:

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας σέβεται τους δωρητές και διαθέτει με πρόγραμμα και σχεδιασμό κάθε προσφορά και δωρεά.

Ο Δήμος Μάνδρας-Ειδυλλίας ενημερώνει όλους τους δωρητές, ιδιώτες και φορείς, οι οποίοι έχουν παραχωρήσει ρούχα για τους πλημμυροπαθείς πως ο Δήμος μας με τους υπαλλήλους και σε συνεργασία με εθελοντές προχωρούν στην αποθήκευση, διαλογή και μοίρασμα των ρούχων αυτών ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε νοικοκυριού.

Παρά τους περιορισμένους χώρους αποθήκευσης καταφέραμε να οργανώσουμε ένα δίκτυο διαλογής και διανομής ρούχων το οποίο πλέον απευθύνεται και εξυπηρετεί όλη την έκταση της πόλης.

Αφήστε μια απάντηση