Οι Ευχές του Δημάρχου μας!

Ο Δήμαρχος Φιλοθέης-Ψυχικού κ. Παντελής Ξυριδάκης στέλνει σε όλους τους Δημότες τις ευχές τους για ένα ευτυχισμένο 2018!

Οι Ευχές του Δημάρχου μας!

Φίλες & Φίλοι,

Με αισιοδοξία και με αυτοπεποίθηση είμαστε έτοιμοι σε λίγες ημέρες να υποδεχθούμε το 2018. Όλοι ελπίζουμε να είναι χρονιά ανάκαμψης της Πατρίδας και Ανάτασης των ψυχών μας. Να είναι η αφετηρία μιας νέας δημιουργικής διαδρομής για τον τόπο και τους πολίτες.

Αυτές τις ημέρες το μυαλό μας βρίσκεται όχι μόνον στα αγαπημένα μας πρόσωπα, ιδιαίτερα στα παιδιά μας, αλλά και σε όσους βιώνουν στη δύσκολη καθημερινότητά τους τις συνέπειες της μεγάλης κρίσης. Στους συνανθρώπους μας αυτούς μπορούμε με μικρές πράξεις ανθρωπιάς κι αλληλεγγύης, να δώσουμε χαρά κι ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Για το Δήμο Φιλοθέης Ψυχικού το τέλος του χρόνου σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας προσπάθειας. Αντλώντας δύναμη και έμπνευση από όσα έγιναν το 2017 που φεύγει, ευελπιστούμε ότι η νέα χρονιά θα είναι ακόμη πιο παραγωγική και ωφέλιμη για την πόλη μας και τους συμπολίτες μας.

Στο 2018 παραμένει προτεραιότητά μας η διαφύλαξη του προνομιακού χαρακτήρα των προαστίων μας, η ανάδειξη του ανθρώπινου προσώπου του Δήμου μας, η διαρκής βελτίωση και αναβάθμιση των δημοτικών μας υπηρεσιών.

Με έμπνευση από τις αρχές κι αξίες μας, με ενότητα δυνάμεων και πίστη στις δημιουργικές ικανότητες μας, είμαστε σίγουροι ότι το 2018 θα είναι μια πραγματικά καλύτερη χρονιά, για όλους μας.

Χρόνια Πολλά σε όλους, με υγεία, χαρά και οικογενειακή ευτυχία!

Παντελής Ξυριδάκης

Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού

Αφήστε μια απάντηση