Τα θαλάσσια μπάνια για τους κατοίκους του Δήμου μας ξεκίνησαν! Μέχρι τις 31 Αυγούστου οι μετακινήσεις

Το πρόγραμμα για τα θαλάσσια μπάνια των κατοίκων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού πραγματοποιείται και φέτος μέχρι τις 31 Αυγούστου 2018. Η καθημερινή (Δευτέρα-Παρασκευή) μετακίνηση των κατοίκων στις επιλεγμένες παραλίες της Αττικής θα ξεκινήσει με το καλό στις 25 Ιουνίου και για τις τρεις Δημοτικές Κοινότητες.

Θαλασσινοί Προορισμοί

Για τη Δημοτική Κοινότητα της Φιλοθέης, ο προορισμός θα είναι η πλαζ Αυλάκι στο Δήμο Μαρκόπουλου. Τα δρομολόγια προς τον προορισμό θα πραγματοποιούνται τα πρωινά στις 09:00 με αφετηρία την Άνω Αγορά στη Φιλοθέη. Οι προκαθορισμένες στάσεις του οχήματος είναι: 25ης Μαρτίου (κυπαρισσόμηλο), πρώην Ταχυδρομείο (ΚΕΠ), Αγ. Φιλοθέης & Κονδυλάκη, Πέτρινο Περίπτερο, Σινεμά, Πλατεία Κορυζή.

Για τη Δημοτική Κοινότητα Νέου Ψυχικού, ο προορισμός θα είναι η παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη. Τα δρομολόγια προς τον προορισμό θα πραγματοποιούνται τα πρωινά στις 09:00 με αφετηρία την 25ης Μαρτίου στο Νέο Ψυχικό. Οι προκαθορισμένες στάσεις του οχήματος είναι: Στ. Αστέρια, πλατεία Αγίας Σοφίας / περίπτερο γωνία οδού Σεφέρη.

Για τη Δημοτική Κοινότητα Ψυχικού, ο προορισμός θα είναι η πλαζ Αυλάκι στο Δήμο Μαρκόπουλου. Τα δρομολόγια προς τον προορισμό θα πραγματοποιούνται τα πρωινά στις 08.45 με αφετηρία τη Βαρβάκειο. Οι προκαθορισμένες στάσεις του οχήματος είναι: Κοντολέοντος, Α΄ πλατεία, Β΄ πλατεία, Γύζη, Πλ. Σολωμού, Πινακοθήκη, Στεφ. Δέλτα.

Η αναχώρηση από όλες τις παραλίες θα πραγματοποιείται στις 12:00 και τα οχήματα θα φτάνουν πίσω στις Δημοτικές Κοινότητες στις 13:00.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση