Επιδρομές διαρρηκτών στο Παλαιό Ψυχικό!

Μπαράζ διαρρήξεων τις τελευταίες 15 ημέρες στο Παλαιό Ψυχικό. Ομάδες “ποντικών” τρυπώνουν στις πολυτελείς κατοικίες και αρπάζουν ό,τι βρουν μπροστά τους: χρήματα, κοσμήματα ακόμη και πανάκριβα ρούχα και αξεσουάρ από τις γκαρνταρόμπες των πλούσιων ιδιοκτητών.

Από τις 10 Αυγούστου έχουν καταγραφεί 7 επιθέσεις στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού ενώ ενδεικτικό της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζει το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ τη συγκεκριμένη υπόθεση που έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε πονοκέφαλο, είναι το γεγονός ότι έχει συσταθεί ειδική ομάδα αναλυτών οι οποίοι μελετούν μια προς μια τις επιθέσεις, τα χαρακτηριστικά τους σε μια προσπάθεια να κάνουν την ακτινογραφία των ομάδων και να φθάσουν στα ίχνη τους.

Το τελευταίο χτύπημα της συμμορίας έγινε αργά το βράδυ του Σαββάτου. Οι δράστες αθόρυβα και χωρίς κανένας από τους περιοίκους να αντιληφθεί το παραμικρό πλησίασαν πολυτελή κατοικία την οποία πιθανότατα παρακολουθούσαν για να γνωρίζουν τις κινήσεις των ιδιοκτητών και αφού έκοψαν με ειδικά εργαλεία τα κάγκελα ασφαλείας τρύπωσαν μέσα και έκαναν πλιάτσικο αρπάζοντας πανάκριβα ρολόγια και μετρητά.

Η ειδική ομάδα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής μελετά προσεκτικά τα χτυπήματα προκειμένου μέσα από το modus operandi των δραστών αλλά και τα στοιχεία από την εξέταση στα σπίτια που έχουν χτυπήσει για την αναζήτηση αποτυπωμάτων και dna να καταλήξουν στην ταυτότητα τους.

Πληροφορίες λένε πως από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους, το ενδεχόμενο πίσω από τις επιδρομές στα σπίτια του Παλαιού Ψυχικού να κρύβεται ομάδα Γεωργιανών ποντικών συγκεντρώνει μεγαλύτερες πιθανότητες χωρίς όμως να αποκλείουν και την πιθανότητα Ρομά ή Αλβανών “ποντικών”.

Πηγή: http://www.matrix24.gr/2018/08/baraz-diarrixeon-sto-paleo-psichiko/

Αφήστε μια απάντηση