Μια μουσικο-αφηγηματική εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου που δεν πρέπει να χάσετε!

Εν όψει της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 20:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου (Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό) μια μουσικο-αφηγηματική εκδήλωση για τον ελληνικό αγώνα απέναντι στο φασισμό και το ναζισμό.

Μια μουσικο-αφηγηματική εκδήλωση για την 28η Οκτωβρίου που δεν πρέπει να χάσετε!

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει την ανάγνωση λογοτεχνικών κειμένων, ιστορικών ντοκουμέντων και μαρτυριών από το μέτωπο του πολέμου, του Μεσοπολέμου και της γερμανικής κατοχής καθώς και τραγούδια που θα συνοδεύσουν τα αναγνώσματα, προσφέροντας στο κοινό μια ιδανική ατμόσφαιρα αναβίωσης αυτών των τόσο σημαντικών γεγονότων της ελληνικής αλλά και της παγκόσμιας ιστορίας.

Οι αφηγήτριες θα είναι η κα. Βιολέτα Σολιδάκη και η κα. Ανεζούλα Κατσιμπίρη, οι οποίες θα μας ταξιδέψουν με λέξεις, εικόνες και μουσική πίσω σε εκείνα τα δύσκολα χρόνια. Τα τραγούδια που θα ακουστούν περιλαμβάνουν τα Ρεμπέτικα της Κατοχής και άλλα τραγούδια της δεκαετίας του ’40.

Οι μουσικοί που θα συνοδεύσουν την  εκδήλωση είναι οι:

  • Αφροδίτη Αλεξανδροπούλου: τραγούδι
  • Παναγιώτης Γλέκας: Μπουζούκι
  • Θωμάς Μητροφάνης: Κιθάρα – Πλήκτρα
  • Λάουρα Πετρικόλα: Ακορντεόν

Η παράσταση είναι κατάλληλοι για μεγάλους και παιδιά. Είναι απαραίτητο να εξασφαλίσετε τη θέση σας τηλεφωνώντας στο 210 6745135.

Μην τη χάσετε!

Αφήστε μια απάντηση