Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη Σχολή Μωραΐτη από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού!

Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού διοργανώνει την 35η Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά στις αίθουσες της Σχολής Μωραΐτη στην περιοχή του Παλαιού Ψυχικού.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στη Σχολή Μωραΐτη από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού!

Στη φετινή χριστουγεννιάτικη αγορά θα υπάρχει ποικιλία από είδη δώρων, όπως βιβλία (λογοτεχνικά, ξενόγλωσσα, κ.λπ.), κοσμήματα, παραδοσιακά, σπιτικά εδέσματα από περιοχές σε όλη την Ελλάδα, αντικείμενα μεταχειρισμένα και συλλεκτικά είδη, ένδυσης (παιδικά και για ενήλικες) μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση καθώς και πίνακες ζωγραφικής.

Όπως κάθε χρόνο για τα τελευταία 34 χρόνια, στην Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά οι επισκέπτες θα βρουν και το Γούρι της Χρονιάς.

Για όσους επιθυμούν να απολαύσουν ένα ελαφρύ γεύμα, θα υπάρχει ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος.

Οι ώρες λειτουργίας της Χριστουγεννιάτικης Εορταγοράς είναι:

Σάββατο 3 Νοεμβρίου: 10.00 π.μ. – 07.00 μ.μ.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου: 10.00 π.μ. – 05.00 μ.μ.

Λίγα Λόγια για το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Οι ομάδες του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού υποδέχονται ως νέα μέλη, παιδιά από 5-17 ετών. Ανάλογα με την ηλικία, τα παιδιά μπορούν να εισέλθουν στις παρακάτω ομάδες:

  • Αστέρια (5-7 ετών)
  • Πουλιά (7-11 ετών)
  • Οδηγούς (11-14 ετών)
  • Μεγάλους Οδηγούς (14-17 ετών).

Οι ομάδες του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού προσφέρουν στα παιδιά ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη, συμμετοχή στην κοινωνία που ζουν μέσω της εθελοντικής προσφοράς αλλά και για καλλιέργεια της αγάπης για την ομαδική ζωή και τη φύση.

Αφήστε μια απάντηση