Μια Κυριακή αφιερωμένη στους σκύλους στο Άλσος Πουλάκη!

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 03:00 μ.μ., σας περιμένουμε στο Άλσος Πουλάκη στη Φιλοθέη με τους τετράποδους φίλους σας για μια μέρα γεμάτη παιχνίδι και άλλες εκπλήξεις!

Μια Κυριακή αφιερωμένη στους σκύλους στο Άλσος Πουλάκη!

Η Ζω.Φι.Ψυ σε συνεργασία με το Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού διοργανώνουν αυτήν την ξεχωριστή μέρα για όσους έχουν σκύλους, αλλά και για όσους θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τα αδέσποτα που ψάχνουν μια οικογένεια.

Η ημέρα θα είναι γεμάτη διαδραστικά παιχνίδια, επιδείξεις και φαγητό, ενώ εθελοντές, φροντιστές, εκπαιδευτές και ειδικοί συμπεριφοράς θα βρίσκονται εκεί για να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα με δράσεις όπως εκμάθηση πρώτων βοηθειών για ζώα, παιχνίδι με κλίκερ, εκπαίδευση σκύλων, αγώνες μετ’εμποδίων και γνωριμία με τον κόσμο των αδέσποτων σκύλων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Ζω.Φι.Ψυ στο τηλέφωνο 210 67330 751 (10:00 – 14:00).

Λίγα λόγια για τη Ζω.Φι.Ψυ

Η Ζω.Φι.Ψυ. είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική, εταιρεία, που αποτελείται μόνο από εθελοντές. Ιδρύθηκε το 2011, ως συνέχεια της Επιτροπής Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ψυχικού, που είχε ξεκινήσει το 1994! Στόχος της είναι να βρει κάθε ζώο τη δική του οικογένεια.

Ελάτε να παίξουμε!

 

Αφήστε μια απάντηση