Μύρισαν Χριστούγεννα στο Ψυχικό και τη Φιλοθέη! Τι να μην χάσετε!

Ντιν … Νταν… Είναι ακόμη αρχές Δεκέμβρη και ήδη ακούμε τις χαρμόσυνες καμπάνες των Χριστουγέννων να ηχούν στους συλλόγους και τα σχολεία του Ψυχικού και της Φιλοθέης. Εορταστικά παζάρια, χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις και το πνεύμα των γιορτών αρχίζουν σιγά σιγά να στολίζουν τις ημέρες μας μέχρι τις διακοπές, όπου και θα δούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα για να μοιραστούμε τις εμπειρίες και όσα ζήσαμε τη χρονιά που σε λίγο καιρό θα αποχαιρετήσουμε.

Γι’αυτό δε γίνεται να χάσουμε τα Χριστουγεννιάτικα happening που μας περιμένουν τις επόμενες ημέρες. Πάρτε μολύβι και χαρτί, χαρτί και καλαμάρι… Ξεκινάμε!

1. Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Ζω. Φι. Ψυ.!

Την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8  & την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, η Ζω.Φι.Ψυ. σας περιμένει στο καθιερωμένο (και αγαπημένο!) χριστουγεννιάτικο παζάρι για τα αδέσποτα!

Τι θα βρείτε: Και τι δε θα βρείτε! Βιβλία, διακοσμητικά, αξεσουάρ, τσάντες, κοσμήματα, κεριά, σπιτικά φαγητά, γλυκά & delicatessen.

Γιατί να πάω: Μα θέλει και ερώτημα; Εκτός του ότι θα περάσετε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ, τα έσοδα από τα δωράκια που θα πάρετε στους αγαπημένους σας, θα πάνε στις μικρές αδέσποτες φατσούλες του Δήμου μας. Τι καλύτερο από το να ενισχύσετε το έργο της Ζω.Φι.Ψυ. και των ανθρώπων που προσπαθούν να βρουν στα ζώα αυτά ένα ζεστό σπιτικό!

Που γίνεται: Στην Α’ Πλατεία Ψυχικού (πρώην Blue Bell)

Πότε γίνεται: Την Παρασκευή 16:00-20:00, το Σάββατο 10:00-17:00 και την Κυριακή 11:00-16:00.

 

2. Συλλογή Τροφίμων για το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας μαζί με την Επιτροπή Εθελοντισμού μας προσκαλούν να συνδράμουμε κι εμείς στην συγκέντρωση τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας!

Γιατί να πάω: Τα Χριστούγεννα μας φέρνουν πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα που λείπουν ή που οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν μας επιτρέπουν να συναντάμε όσο θα θέλαμε. Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, ας είμαστε κοντά και σε όλους τους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη.

Που γίνεται: Στον ΑΒ Βασιλόπουλο (Φάρος Ψυχικού) & στον Σκλαβενίτη (οδός 25ης Μαρτίου, Νέο Ψυχικό)

Πότε γίνεται: 11:00-14:00.

 

 

Μείνετε συντονισμένοι στο CityGo για περισσότερες Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις τις επόμενες ημέρες!