Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου η Μαθητική Κοινότητα του Γενικού Λυκείου και του Ι.Β., σε συνεργασία με τις άλλες βαθμίδες του Σχολείου, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και τον Σύνδεσμο Αποφοίτων, οργανώνει την καθιερωμένη «Νύχτα Χριστουγέννων».

Νύχτα Χριστουγέννων στη Σχολή Μωραΐτη!

Στην χριστουγεννιάτικη αυτή εκδήλωση θα βρείτε: Χριστουγεννιάτικη αγορά, Παράσταση της Χορωδίας, Συναυλία του Ομίλου Μουσικής, Καφενείο, Κρεπερί, Καλλιτεχνικά Εργαστήρια Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, Würstlstandl, τη μουσική εκδήλωση του Ομίλου Μουσικού Συγκροτήματος και πολλές εκπλήξεις.

Το Μαθητικό Συμβούλιο αποφάσισε να διαθέσει και φέτος τα έσοδα της Νύχτας Χριστουγέννων σε ιδρύματα με κοινωφελή σκοπό. Έτσι, θα ενισχύσει το «Κέντρο Αυτισμού SOS», το οποίο δημιουργήθηκε από τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων των Αυτιστικών Παιδιών «SOS» και είναι Μονάδα Ειδικής Θεραπευτικής Αγωγής για παιδιά με αυτισμό ή νοητική υστέρηση, τον οργανισμό «Streetlights», ο οποίος φροντίζει για την ομαλή ενσωμάτωση στην κοινωνία των προσφύγων και των απόρων της Κυψέλης και τέλος θα δοθεί ένα μικρότερο τμήμα των εσόδων στη Φιλοζωική Ομάδα του Σχολείου μας, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο τους.  Κάθε χρόνο, γονείς και απόφοιτοι μετέχουν ενεργά στην εκδήλωση αυτή, συνεργαζόμενοι με τα παιδιά που έχουν αναλάβει τη διοργάνωσή της. Έτσι, η Μαθητική Κοινότητα του Λυκείου απευθύνεται σε εσάς με την παράκληση να υποστηρίξετε την προσπάθεια αυτή, προσφέροντας αντικείμενα ή γλυκίσματα στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά και συμμετέχοντας στην προετοιμασία της.

Η παρουσία σας είναι σημαντική και θα προσφέρει μεγάλη χαρά στους διοργανωτές!

Που γίνεται: Στη Σχολή Μωραΐτη, Αλ. Παπαναστασίου, Ψυχικό

Πότε γίνεται: 16:00-21:00 (Δείτε το πρόγραμμα στη φωτογραφία)

Μύρισαν Χριστούγεννα στο Ψυχικό και τη Φιλοθέη! Τι να μην χάσετε!