Μουσική εκδήλωση για το Μάνο Ελευθερίου στο 1ο ΓΕΛ Ν.Ψυχικού!

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, το 1ο Γενικό Λύκειο Νέου Ψυχικού διοργανώνει μουσική εκδήλωση προς τιμήν του Μάνου Ελευθερίου, του μεγάλου στιχουργού και λογοτέχνη που γεννήθηκε στη Σύρο, έζησε όμως μέχρι το τέλος της ζωής του στο Ν. Ψυχικό.

Μουσική εκδήλωση για το Μάνο Ελευθερίου στο 1ο ΓΕΛ Ν.Ψυχικού!

Η εκδήλωση υποστηρίζεται μουσικά από τη Χορωδία του Λυκείου, η οποία συνεργάζεται με τους μουσικούς Γ.Μπέκα και Σ. Μεταλλινό. Πολλά τραγούδια θα ερμηνεύσουν και οι δύο υψίφωνοι, Δ.Ζάφτη και Ν.Νικολακοπούλου, μαθήτριές του σχολείου παλαιοτέρων ετών. Τα κείμενα έχουν επιμεληθεί οι φιλόλογοι του Λυκείου, ενώ την αφίσα, την πρόσκληση και το πρόγραμμα  μαθητές της Γ΄Λυκείου με προσανατολισμό την Αρχιτεκτονική και τη Σχολή Καλών Τεχνών. Μεταξύ αυτών είναι και η μαθήτρια Δ.Αναστασιάδη, η οποία έχει φιλοτεχνήσει και το σκίτσο που απεικονίζεται στη φωτογραφία.

 

Επίσημοι προσκεκλημένοι εκτός από τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους διευθυντές όλων των σχολείων του Δήμου, είναι η κα Λ. Ελευθερίου, αδερφή του Μ.Ελευθερίου, και η συγγραφέας , κα Αλκυόνη Παπαδάκη, στενή φίλη του μεγάλου μας στιχουργού.

 

Που γίνεται: 1ο Γενικό Λύκειο Ψυχικού, Αμφιθέατρο Σχολείου, Αγίας Σοφίας 40.

Πότε γίνεται: Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, 19:00.

Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη! Μην το Χάσετε!

 

Για την εκδήλωση μας μίλησε η Φιλόλογος του Λυκείου κα Αθανασία Μπουράκη.