Μια Φθινοπωρινή Ιστορία ξεκινά !

Από την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου, ο Θεατρικός Όμιλος Ψυχικού θα παρουσιάσει το θεατρικό έργο “Φθινοπωρινή Ιστορία” στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου, σε σκηνοθεσία Γιώργου Ροδιτάκη.

Μια Φθινοπωρινή Ιστορία ξεκινά !

Το έργο γράφτηκε από τον Αλεξέι Αρμπούζωφ, ο οποίος γεννήθηκε στη Μόσχα στις 26 Μαΐου του 1908. Ο πατέρας του ήταν Ρώσος και η μητέρα του Ελληνίδα. Έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη Μόσχα.

Υπόθεση του Έργου:

Η Λύντια και ο Ροντιόν, δυο μοναχικές ψυχές, δυο κόσμοι που νομίζεις ότι βρίσκονται στη δύση τους, συναντιούνται στο περιβάλλον ενός θεραπευτηρίου-αναρρωτηρίου, αυτή ως «τρόφιμος» και αυτός ως χειρουργός και διευθυντής του ιδρύματος. Η «άτσαλη» πρώτη γνωριμία τους θα προχωρήσει δειλά-δειλά σε κάτι πιο ειλικρινές, πιο τρυφερό και μέσα από τις πληγωμένες μνήμες τους, οι συζητήσεις που κάνουν, θα τους φέρουν πιο κοντά και θα ξαναμάθουν να ζουν και να αγαπούν.

Παίζουν η Μαρία Παντελίδη και ο Γιώργος Ροδιτάκης.

 

Η Φθινοπωρινή Ιστορία του είναι μια τρυφερή ιστορία γεμάτη χιούμορ και ανατροπές που δείχνει πώς ο έρωτας και η ανάγκη για ζωή μπορεί να νικήσει το χρόνο και να μας γεμίσει αισιοδοξία και κουράγιο.

Που γίνεται: Πολιτιστικό Κέντρο Μπενετάτου,  Δρόση 2 & Δροσίνη, Ψυχικό

Πότε γίνεται: 11, 12, 13, 18, 19, 20 Ιανουαρίου, 20:30 κάθε βράδυ

Κράτηση θέσεων : 6945 545700  (11.00 – 13.00). Η είσοδος είναι ελεύθερη!