12 παιδιά του Δήμου μας διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Θαλής»!

Η Επιτροπή Διαγωνισμών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.), ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του 79ου Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Θαλής» που πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2018 και απευθυνόταν στους μαθητές των Β’ & Γ’ Γυμνασίου και Α’, Β’ & Γ’ Λυκείου. 12 μαθητές και μαθήτριες του Δήμου μας διακρίθηκαν σε αυτόν τον πολύ σημαντικό διαγωνισμό!

12 μαθητές του Δήμου μας διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Μαθηματικό Διαγωνισμό «Θαλής»!

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που διακρίθηκαν, φοιτούν στο Γυμνάσιο Ψυχικού “Καραθεοδωρή”, στο 2ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού, στο Γυμνάσιο Φιλοθέης, στο Γ.Ε.Λ. Ψυχικού και στο Γ.Ε.Λ. Φιλοθέης και έλαβαν ήδη μέρος στην επόμενη φάση του διαγωνισμού «Ευκλείδης», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για τους παρακάτω μαθητές και μαθήτριες:

Από τη Β’ Γυμνασίου :  οι Βανδώρου Αικατερίνη, Γκίρκα Αικατερίνη-Δέσποινα και Διακουμόπουλος Ευγένιος από το Γυμνάσιο Ψυχικού “Καραθεοδωρή” και οι Χολέβα Ελεάνα και Αθανασίου Σωτήρης από το 2ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού.

Από τη Γ’ Γυμνασίου : οι Γούναρη Ελένη και Λιουδάκη Κατερίνα από το 2ο Γυμνάσιο Νέου Ψυχικού και η Παπαδάτου Ειρήνη από το Γυμνάσιο Φιλοθέης.

 

Από την Α΄Λυκείου : η Πινκερίδη Σοφία από το Γ.Ε.Λ. Ψυχικού.

Από την Β’ Λυκείου : οι Παντελάκης Ανδρέας και Σπίνουλας Σπυρίδων από το Γ.Ε.Λ. Ψυχικού και ο Πετρόπουλος Αριστείδης από το Γ.Ε.Λ. Φιλοθέης.

Θερμά Συγχαρητήρια!!!