Έφτασε η ώρα του Vintage Bazaar για τα αδέσποτα!

Την Παρασκευή 25 έως και την Κυριακή 27 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη εορταγορά για την ενίσχυση της Ζω.Φι.Ψυ και του έργου της για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου μας.

Έφτασε η ώρα του Vintage Bazaar για τα αδέσποτα!

Μπορείτε να ψωνίσετε ρούχα, τσάντες και πολλά άλλα αξεσουάρ σε απίθανες τιμές. Επίσης, μπορείτε να ανοίξετε τις ντουλάπες σας και να δωρίσετε τα ρούχα που δεν φοράτε αλλά αγαπήσατε για να βοηθήσετε τα αδέσποτα ζώα και το έργο της Ζω.Φι.Ψυ..

 

Μην χάσετε αυτό το απίθανο Vintage Bazaar!!

Η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική, εταιρεία, που αποτελείται μόνο από εθελοντές. Ιδρύθηκε το 2011, ως συνέχεια της Επιτροπής Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, που είχε ξεκινήσει το 1994. Στόχος μας είναι να βρούμε σε κάθε ζώο τη δική του οικογένεια, γι’ αυτό έχουμε επιλέξει, να μην ακολουθούμε τη μέθοδο της επανένταξης ζώων στο αφιλόξενο περιβάλλον της πόλης.

 

Πότε γίνεται : Παρασκευή, 16:00 – 20:00, Σάββατο, 11:00 – 17:00, και την Κυριακή, 11:00 – 15:00.

Που γίνεται : Α΄ Πλατεία Ψυχικού, πρώην Blue Bell

Εάν θέλετε να δωρίσετε ρούχα και αξεσουάρ στο παζάρι : Η Ζω.Φι.Ψυ. περιμένει τις προσφορές σας καθημερινά από τις 10:00 έως τις 16:00 στο Οικολογικό Πάρκο Νέου Ψυχικού. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6776033

Έφτασε η ώρα του Vintage Bazaar για τα αδέσποτα!.