Βροχή οι διακρίσεις για την Ακαδημία Σκάκι Ν. Ψυχικού!

Τα Μαθητικά Πρωταθλήματα Σκάκι Αττικής για το 2019 πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη συμμετοχή σκακιστών από τα σχολεία του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Βροχή οι διακρίσεις για την Ακαδημία Σκάκι Ν. Ψυχικού!

Βροχή οι διακρίσεις για την Ακαδημία Σκάκι Ν. Ψυχικού!

Στους αγώνες που διοργάνωθηκαν στο Κλειστό Ολυμπιακό Ακίνητο Πάλης στο Δήμο Φυλής στις 27 – 28 Δεκεμβρίου συμμετείχαν 20 αθλητές της Ακαδημίας Σκάκι Νέου Ψυχικού με προπονητή τον κ. Κώστα Τσιάμη, επιτυγχάνοντας σημαντικές διακρίσεις και πολλές προκρίσεις.

Το αναγνωρισμένο Αθλητικό Σωματείο, δρασηριοποιείται στο Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού και είναι από τους πιο δραστήριους σκακιστικούς συλλόγους της Αττικής, καθώς διοργανώνει τακτικά Εσωτερικά Πρωταθλήματα και τα μαθήματα σκάκι που παραδίδει παρακολουθούνται από έναν μεγάλο αριθμό παιδιών που προέρχονται κυρίως από τα Δημοτικά σχολεία Νέου Ψυχικού, Ψυχικού και Φιλοθέης.

Τα Αποτελέσματα των Αγώνων

Στην Κατηγορία των Νηπίων, η Ελένη Σερέτη με 6/7 έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση και κατέλαβε τη 2η θέση στη Γενική κατάταξη και την 1η στα κορίτσια. Επίσης, η Χριστίνα Ρεπούσκου κατέλαβε την 3η θέση στα κορίτσια. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος επίσης προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα.

Βροχή οι διακρίσεις για την Ακαδημία Σκάκι Ν. Ψυχικού!

Στην Β’ Δημοτικού, η δυνατή ομάδα του φυτωρίου του Συλλόγου έκανε για μια ακόμη χρονιά εξαιρετική εμφάνιση. Σε σύνολο 65 σκακιστών ο Ιάσων Μακρυλάκης ήταν 1ος στη Γενική κατάταξη με 6/7, ο Σωτήρης Σταυρόπουλος κατέλαβετην 2η θέση με ισοβαθμία, ο Βαγγέλης Πρίφτης την 6η θέση και ο Αλέξανδρος Μισθός την 7η. Την 2η θέση στα κορίτσια κατέλαβε η Ιωάννα Σερέτη συνεχίζοντας για 3η χρονιά το σερί μεταλλίων στα πρωταθλήματα Αττικής. Τέλος, την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πήρε και ο Βαγγέλης Τασιούλας με 4/7.

Στην Γ’ Δημοτικού, την 6η θέση στα κορίτσια πήρε η Σοφία Μαυρογιώργου με 3,5/7 παίρνοντας το μετάλλιο αφού έκανε πολύ καλή εμφάνιση παρότι συμμετείχε για πρώτη χρονιά. Ο Νικόλας Αργυρόπουλος και ο Κωνσταντίνος Σπέης με 4/7 πήραν επίσης επάξια την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στην Δ’ Δημοτικού, ο Σταύρος Ρεπούσκος κατάφερε για δεύτερη συνεχή χρονιά να προκριθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 3,5/7.

Στην Ε’ Δημοτικού, πολύ καλή παρουσία είχαν ο Γρηγόρης Καγκελάρης που με 5/7 πήρε την 9η θέση και ο Βελισσάριος Αυγητίδης με 3,5/7, οι οποίοι προκρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Στους μαθητικούς αγώνες συμμετείχαν, επίσης, οι σκακιστές Σωτήρης Μαυρογιώργος, Κορίνα Αργυροπούλου, Αγγελική Αγκριθαράκη, Θοδωρής Ματθαίου και Καγκελάρης Δημήτρης αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον.

Στα Ομαδικά Πρωταθλήματα Δημοτικών Σχολείων, συμμετείχαν και οι αθλητές Ιάσων Μακρυλάκης και Σωτήρης Σταυρόπουλος βοηθώντας σημαντικά την ομάδα της Σχολής Μωραίτη που κατέλαβε την 8η θέση σε σύνολο 60 Δημοτικών Σχολείων και κατάφερε να προκριθεί στα Πανελλήνια Ομαδικά Πρωταθλήματα Δημοτικών Σχολείων.

Στα Ομαδικά Πρωταθλήματα Γυμνασίων, ο Δημήτρης Καγκελάρης συμμετείχε στην ομάδα του Βαρβακείου Γυμνασίου που κατέλαβε την 6η θέση που προκρίθηκε στο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Γυμνασίων.

Βροχή οι διακρίσεις για την Ακαδημία Σκάκι Ν. Ψυχικού!

Συγχαρητήρια σε όλους!

Στο CityGo ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας καλή συνέχεια και επιτυχίες στους μελλοντικούς σκακιστικούς αγώνες της νέας χρονιάς!