Κοπή πίτας και βράβευση από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού!

Την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, η Δημοτική Αρχή Φιλοθέης-Ψυχικού διοργανώνει την ετήσια  κοπή της πίτας όπου τιμώνται δημότες, κάτοικοι και φορείς.

Κοπή πίτας και βράβευση από τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού!

Φέτος, μετά την ευλογία της πίτας, θα ακολουθήσει ομιλία του Δημάρχου Φιλοθέης – Ψυχικού κ. Παντελή Ξυριδάκη και αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η τελετή βράβευσης έξι τιμώμενων φορέων και πολιτών οι οποίοι ξεχώρισαν για το ήθος, το έργο και οι πράξεις τους.

Από το 2013 έως σήμερα τιμήθηκαν περισσότεροι από 30 δημότες, κάτοικοι και φορείς του δήμου μας (άνθρωποι από τον χώρο των Γραμμάτων, των Τεχνών και πολίτες που διακρίθηκαν για την αφοσίωσή τους σε εθνικό ή κοινωνικό επίπεδο) για την προσφορά και το  έργο τους. Ενδεικτικά, μεταξύ άλλων έχουν τιμηθεί: η «Βαρβάκειος Σχολή», τα Αρσάκεια Σχολεία, η Σχολή «Ουρσουλινών», τα Γενικά Αρχεία του Κράτους (ΓΑΚ), η ομάδα NewGenMotors του δημόσιου Λυκείου Φιλοθέης, το Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κολλέγιο Ψυχικού (ΕΕΙ), το Ίδρυμα «Εστία ΕΣΕΕΠΑ» για το έργο που προσφέρει σε άτομα με νοητική υστέρηση, οι συμπολίτες μας Ζ. Πορταλάκης, Σπύρος Καπράλος, Ανδρέας Δεβλέτογλου, Ηλίας Λαλαούνης, Μάνος Ελευθερίου, Μαρία Λαμπαδαρίδου – Πόθου, Ειρήνη Καλογερα, Σύλβια Ιωαννίδη και πολλοί ακόμη.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ευχές από εκπροσώπους της μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πότε γίνεται: Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου,  19:00
Που γίνεται: Κλειστό γήπεδο μπάσκετ, Κοντολέοντος 20, Ψυχικό