6ο Ατομικό, Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι

Την Κυριακή 14 Απριλίου, ο Δήμος Φιλοθέης Ψυχικού διοργανώνει το 6ο ατομικό, σχολικό πρωτάθλημα σκάκι για όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές των δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων του Δήμου.

6ο Ατομικό, Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι!

Στο πρωτάθλημα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι μαθητές και όλες οι μαθήτριες των νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, δημόσιων και Ιδιωτικών σχολείων του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν, επίσης, οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου που φοιτούν σε σχολεία άλλων Δήμων καθώς και αθλητές του συλλόγου «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν σε 5 παρτίδες συνολικής διάρκειας 30’ λεπτών η κάθε μία (15’ για κάθε παίκτη) με πέντε διαφορετικούς αντιπάλους.

Όπως κάθε χρόνο, το Σχολικό Πρωτάθλημα διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού».

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται έως την Παρασκευή 12 Απριλίου, ΜΟΝΟ στο e-mail: tsiamiskostas@gmail.com, δηλώνοντας: ονοματεπώνυμο, σχολείο, έτος γέννησης, τάξη, τηλέφωνο & αρ. δελτίου Ε.Σ.Ο., εφόσον είναι εγγεγραμμένος/η σε σκακιστικό σύλλογο.

Θα υπάρχουν ξεχωριστοί όμιλοι για το νηπιαγωγείο, κάθε τάξη του δημοτικού και του γυμνασίου και ένας ενιαίος όμιλος για τις τρεις τάξεις του λυκείου.

Διεξαγωγή της Τελετής Λήξης

Η τελετή λήξης και απονομής των επάθλων θα γίνει την ίδια ημέρα στις 14.30 αμέσως μετά από τους αγώνες, όπου θα βραβευθούν με μετάλλια (χρυσά, αργυρά, χάλκινα) οι πρώτοι κάθε ομίλου και κάθε τάξης καθώς και το πρώτο κορίτσι. Επίσης, θα απονεμηθούν διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Οργανωτική Επιτροπή

Η οργανωτική επιτροπή αποτελείται από τους:

  • Παντελή Ξυριδάκη, Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού
  • Μαρία Τρέζου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Υγείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού
  • Γεώργιο Τσιάμη, Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Ακαδημία Σκάκι Νέου Ψυχικού»

Που γίνεται: 2ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ψυχικού, 25ης Μαρτίου & Νικ. Παρίτση, 2, Νέο Ψυχικό

Πότε γίνεται: Κυριακή 14 Απριλίου, 10:00-14:00.

Πληροφορίες: κ. Κώστας Τσιάμης, Προπονητής Σκάκι, τηλ. 6977-220309