Το Vintage Bazaar για τα αδέσποτα έρχεται αυτή την Παρασκευή!

Η εκδήλωση που όλοι περιμένουμε για να ενισχύσουμε το έργο και τη δράση της Ζω.Φι.Ψυ. έρχεται αυτή την εβδομάδα από την Παρασκευή 8 έως και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου!

Στο Vintage Bazaar της Ζω.Φι.Ψυ. θα βρείτε από ρούχα και αξεσουάρ έως κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα σε άριστη κατάσταση και εξαιρετικές τιμές!

Αν θέλετε να προσφέρετε αυτά που δεν φοράτε στο παζάρι, μπορείτε να επισκέπτεστε την Α’ Πλατεία Ψυχικού (Blue Bell) καθημερινά από τις 09:00 – 14:00 καθώς και το Οικολογικό Πάρκο (Μακρυγιάννη, Ν. Ψυχικό) από τις 10:00 – 14:00, όπου θα βρίσκονται υπεύθυνοι της Ζω.Φι.Ψυ. για να παραλαμβάνουν τις προσφορές σας. Οι προσφορές σας είναι πολύτιμες!

Όλα τα έσοδα του Vintage Bazaar θα διατεθούν για την φροντίδα τω αδέσποτων ζώων του Δήμου μας.

Που γίνεται: Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Αγίας Σοφίας 1 & Ολυμπιονικών, Ν. Ψυχικό)

Πότε γίνεται: Παρασκευή 8/11, 17:00 – 20:00, Σάββατο 9/11, 11:00 – 17:00, και την Κυριακή 10/11, 11:00 – 16:00

Η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού είναι μια αστική, μη κερδοσκοπική, εταιρεία, που αποτελείται μόνο από εθελοντές. Ιδρύθηκε το 2011, ως συνέχεια της Επιτροπής Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, που είχε ξεκινήσει το 1994. Στόχος της είναι να βρίσκει σε κάθε ζώο τη δική του οικογένεια, γι’ αυτό και τα μέλη έχουν επιλέξει, να μην ακολουθούν τη μέθοδο της επανένταξης ζώων στο αφιλόξενο περιβάλλον της πόλης.

Το Vintage Bazaar για τα αδέσποτα έρχεται αυτή την Παρασκευή!

Main Photo by hannah grace 

Photo inside text by ΖΩ.ΦΙ.ΨΥ.