Ραντεβού στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά της ΕΣΤΙΑΣ!

Η ΕΣΤΙΑ και φέτος διοργανώνει την Χριστουγεννιάτικη Αγορά με σκοπό να στηρίξει τη φροντίδα των ανθρώπων με νοητική στέρηση. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου.

Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αγοράσουμε τα δώρα για τους αγαπημένους μας βοηθώντας παράλληλα το έργο της ΕΣΤΙΑΣ και συμβάλλοντας στην βελτίωση της ζωής πολλών συνανθρώπων μας. Άλλωστε, στην εορταστική αυτή αγορά θα ανακαλύψουμε μοναδικές δημιουργίες, όπως υπέροχα γούρια, στολίδια ξύλινα, πάνινα και μεταλλικά, ξύλινες κατασκευές, σπιτικά μελομακάρονα και κουραμπιέδες, λικέρ, γλυκά του κουταλιού, χειροποίητα ζυμαρικά και πολλά ακόμα είδη που οι υπεύθυνοι έχουν φτιάξει με πολύ μεράκι και αγάπη για όλους εμάς.

Δεν θα το χάσουμε με τίποτα!

Πότε θα γίνει: Σάββατο 14 Δεκεμβρίου έως Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019, Ώρες 10:00-20:00

Που θα γίνει: Σόνιας Νικολακοπούλου 13, Νέο Ψυχικό

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 6713 149

Λίγα Λόγια για την ΕΣΤΙΑ

Το Φιλανθρωπικό Σωματείο με την επωνυμία ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΗΣΗ και τον διακριτικό τίτλο “Εστία”, με έδρα το Νέο Ψυχικό και επί της οδού Σόνιας Νικολακοπούλου 13 αναγνωρίστηκε επίσημα τον Φεβρουάριο του 1982.

Σκοποί του Σωματείου είναι η εφ’ όρου ζωής δωρεάν παροχή φροντίδας και ειδικής θεραπευτικής αγωγής, και άλλης αναγκαίας αγωγής, εκπαίδευσης, κοινωνικής προσαρμογής, επαγγελματικού προσανατολισμού, επαγγελματικής προκατάρτισης και κατάρτισης, κοινωνικό-οικονομικής ένταξης, εργασιακής απασχόλησης ατόμων με νοητική υστέρηση ή άλλη αναπηρία με παρόμοια της νοητικής υστέρησης χαρακτηριστικά.