Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Νύχτα Χριστουγέννων στη Σχολή Μωραΐτη!

15/12/2018 @ 4:00 ΜΜ - 9:00 ΜΜ

Νύχτα Χριστουγέννων στη Σχολή Μωραΐτη| City Go

Νύχτα Χριστουγέννων στη Σχολή Μωραΐτη| City Go

Η Μαθητική Κοινότητα του Γενικού Λυκείου και του Ι.Β., σε συνεργασία με τις άλλες βαθμίδες του Σχολείου Μωραΐτη, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και τον Σύνδεσμο Αποφοίτων, οργανώνει την καθιερωμένη «Νύχτα Χριστουγέννων». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 και θα περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικη αγορά, Παράσταση της Χορωδίας, Συναυλία του Ομίλου Μουσικής, Καφενείο, Κρεπερί, Καλλιτεχνικά Εργαστήρια Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, Würstelstand, τη μουσική εκδήλωση του Ομίλου Μουσικού Συγκροτήματος και πολλές εκπλήξεις.

Το Μαθητικό Συμβούλιο αποφάσισε να διαθέσει και φέτος τα έσοδα της Νύχτας Χριστουγέννων σε ιδρύματα με κοινωφελή σκοπό. Έτσι θα ενισχύσει το «Κέντρο Αυτισμού SOS», το οποίο δημιουργήθηκε από το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων των Αυτιστικών Παιδιών «SOS» και είναι Μονάδα Ειδικής Θεραπευτικής Αγωγής για παιδιά με αυτισμό ή νοητική υστέρηση, τον οργανισμό «Streetlights» ο οποίος φροντίζει για την ομαλή ενσωμάτωση στην κοινωνία των προσφύγων και των απόρων της Κυψέλης, και τέλος θα δοθεί ένα μικρότερο τμήμα των εσόδων στη Φιλοζωική Ομάδα του Σχολείου μας, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο τους.

Η παρουσία σας την ημέρα της εκδήλωσης θα μας δώσει μεγάλη χαρά, καθώς θα συμβάλει στη δημιουργία μιας χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας και στην επιτυχία του κοινωνικού μας στόχου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
15/12/2018
Ώρα:
4:00 ΜΜ - 9:00 ΜΜ
Ετικέτες Εκδήλωση

Χώρος Διεξαγωγής

Σχολή Μωραΐτη
Αλ. Παπαναστασίου
Ψυχικό, Αττικής 15452 Ελλάδα
+ Χάρτης Google
Τηλέφωνο:
2106795000
Ιστοσελίδα:
http://moraitis.edu.gr/school/